Od načrtov do gradnje

Arhitektura ima neskončno možnosti, zato lahko med seboj mešate vse Kontio stile. Omogoča tako velike gradnje kot majhne koče in ute. Ne glede na velikost in razsežnost gradnje vam Kontio ponuja strokovno znanje v procesu načrtovanja in gradnje.

Vse Kontio hiše so zasnovane v skladu z lokalnimi gradbenimi predpisi in zahtevami. Zavedajo se kako zelo so pomembni predpisi glede strukture gradnje, licenc, prevoza, logistike in samega gradbeništva nasploh.

Vsaka ponudba je s strani Kontia zasnovana posebej na željo stranke. Imate veliko odprtih opcij, da si zamislite svoj sanjski dom. Izberete lahko barvo hiše, velikost, število oken, vrat, teras, balkonov, stopnic, ograj,… Združite lahko les z steklom, jeklom, parketom ali z drugimi materiali, ki naredijo velike spremembe in obogati vašo hišo.

Poglejte si GALERIJO in si ustvarite svojo hišo sanj. (tukaj je potrebno naredit tako, da se s klikom na galerijo prestavi spletna stran na angleško kjer so vse hiše).

Pri načrtovanju hiše upoštevamo željo glede elektrike, ogrevanja, klimatske naprave in vodovodne instalacije.

Vzemite si čas na začetku za razmislek, kaj vse si v hiši želite – ne hitite, saj se le na ta način lahko izdela projekt, ki bo po vaših željah in zamislih. Le tako bomo skupaj s Kontiom izvedli vašo hišo želja.

Vsi načrti in specifikacija materiala so priloženi v paketih ob dobavi. Montaža hiše pa je natančna in hitra.

Ne glede na način gradnje hiše, ki ste si jo izbrali pa je vzdrževanje bistvenega pomena za vsako hišo. Na žalost je to pogosto zanemarjeno področje, ki ga povzroča ne samo malomaren odnos ampak tudi ignoranca. Skupaj z vami vam bomo pomagali najti najboljšo rešitev, da zaščitite svojo hišo z barvami, ki vam najbolj ustrezajo.