Vrste brun

Severni polarni bor je idealna surovina za gradnjo. Počasi rasel bor ima tesen obroč rasti, to je letnic, zaradi česar je najmočnejši in najbolj vzdržljiv gradbeni material za gradnjo hiš.

Kontio ima obsežen izbor hlodov – od pravokotnih do okroglih. Različne vrste ustvarjajo drugačen videz, vzdušje in slog.

Kontio hiše so jamstvo za vrhunsko energetsko učinkovitost in udobno toplino. Uporabljajo visoko kakovost surovin in razvoj edinstvenih profilov skupaj z dvojno tehnologijo tesnenja kar omogoča zrakotesnost vašega doma.

Dobro vzdrževana Kontio hiša traja več generacij.

Kontio strankam ponuja, da uživajo v svojih sanjskih hišah že desetletja, kar jim zagotavljajo jasna navodila za vzdrževanje in gradnjo hiše.

Pravokotne brune

pravokotne bruneNa voljo imate lepljene brune.

Lepljene kvadratne brune so izdelane z lepljenjem od 2 do 8 kom suhih lamel skupaj. Na voljo so vam od dimenzije 275*275mm. Od 180*170mm naprej in od 95m do 135mm z dodatno izolacijo so izdelane za stanovanjske objekte z boljšo energetsko učinkovitostjo.

Pravokotne brune od 95 do 135mm se uporabljajo predvsem za počitniške hiše pa tudi za stanovanjske hiše v toplih območjih.

NOVE pravokotne brune

lepljena bruna nov profil