Zakaj hiša iz brun

Ker je zdravo in prijetno življenje za vaše dobro počutje

Brezčasna eleganca in prijetno vzdušje, ki ga ustvari polarni bor ima ugoden vpliv na vaše misli in vam pomaga, da se sprostite in zaživite zdravo. Les je varen in zdrav gradbeni material, ki ustvarja toplo ozračje.

Ker je okolju prijazna izbira

Sodobna hiša je energetsko učinkovita. Nepropustna struktura izboljša udobje življenja ter znižuje stroške ogrevanja in prezračevanja. Izolacija in toplotna lastnost masivnega lesa je energetsko učinkovita na drugi strani pa vzdržuje želeno temperaturo v vseh pogojih.

Ker je najbolje primerna v vseh različnih pogojih

Lesene hiše so našle svoje mesto v vseh klimatskih pogojih po svetu. Skrbno načrtovana in dobro zgrajena Kontio hiša bo prenesla potrese, velike teže snega in tajfune-brez poškodb. Počasi rasel polarni bor iz severne Finske je najboljša, najvarnejša in najbolj zanesljiva izbira. Tal, kjer želite imeti vašo hišo ni mogoče spreminjati. V primeru mehkih tal vam lahkotnost lesenih konstrukcij pomaga, da prihranite denar in material (dodatno pilotiranje temeljne plošče).

Ker je skrbno načrtovana za visoko kakovost

Blagovna znamka Kontio je znana kot kakovostna gradnja, kar potrjuje tudi CE certifikat. Celostno načrtovanje gradnje projekta prevzema Kontio team kar vam prihrani čas in denar.

Ker za vsako hišo stoji veriga strokovnjakov, da izpolni vse vaše želje

Strokovnjaki, ki delajo v dolgoročnem sodelovanju tvorijo močno in zanesljivo verigo. Pomagali vam bodo najti najboljšo možnost ob upoštevanju vseh potrebnih dejavnikov tudi z lokalnimi gradbenimi predpisi in podnebnimi razmerami. Sprejemanje odgovornosti in resen odnos za vaš projekt- velik ali majhen je Kontio znan kot zanesljiv partner.